Продаж квартири • ЛьвівСихівськийПасічна
ID 4507527

Пасічна вул.

Львів, Сихівський район

ID 4507527
175 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
85 / 47 / 14 кв.м
6 / 8 поверх
Продаж трикімнатної квартири по вул. Пасічна з євроремонтом

В квартирі зроблено абсолютно все, тому можна одразу заїжджати і проживати.
Простора і стильна кухня-студія має всю необхідну техніку і меблі, кондиціонер, великий розкладний диван, також в будинку є загальний фільтр на питну воду, звідси є окремий вихід на лоджію.Великий коридор, який веде до двох окремих кімнат, одна з яких дитяча, має двоповерхове ліжко і стіл, який розрахований для двох діток, в кімнаті є шафа-купе і вбудована гардеробна, кімната обладнана безліччю поличок, що дасть змогу зберігати велику кількість речей.
Друга кімната має різнорівнену натяжну стелю і величезне зручне ліжко, також вмістку шафу купе.
Опалення і підігрів води в квартирі відбувається за рахунок двоконтурного газового котла.В квартирі є сигналізація і відеоогляд, швидкісний інтернет, який працює навіть при виключеному світлі.
Вся техніка і меблі залишаються. Також у вартість квартири входить власний підвал 5.8 кв.м.За додаткову оплату пропонується комора на поверсі і два паркомісця у підземному паркінгу.
Дзвоніть і ми проведемо показ в будь-який зручний для вас час, або підберемо необхідний обєкт нерухомості за вашими побажаннями!
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 85 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень