Продаж квартири • ЛьвівФранківськийЧервона29
ID 4507093

Червона вул., 29

Львів, Франківський район

ID 4507093
650 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
158.2 / 95.6 / 17.2 кв.м
3 / 5 поверх

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ

Адреса — місто Львів, вулиця Червона 
Кількість кімнат — трикімнатна квартира (три ізольовані кімнати + кухня-студія) 
Поверх — 3 з 5
Тип будинку — новобудова. Матеріал стін — цегла. 

Загальна площа — 158,2 м2, житлова — 95,6 м2, кухня-студія — 17,2 м2. 
В квартирі зроблений авторський ремонт, наявні меблі та побутова техніка: духова шафа та мікрохвильова піч, індукційна та газова поверхні, витяжка, холодильник, посудомийна машина, пральна та сушильна машини, 4 телевізори, кондиціонер. Уся побутова техніка від «Liebherr», «Siemens», «Miele», «Samsung». 
Опалення — індивідуальне, встановлений газовий котел, наявний бойлер. Підігрів підлоги на кухні, в коридорі та двох санвузлах. 
Балкони — два. Санвузли — два суміжні. 

Особливості даної квартири: помешкання з унікальним дизайном, технологічністю та прицільною увагою до дрібниць. 80% підлоги в квартирі — паркет з американського горіху, усі меблі та міжкімнатні двері — натуральний ясен. Кухонні фасади з електричними дотягувачами, відкривання і закривання полиць відбувається після дотику до сенсорної кнопки. Унікальне та правильно розподілене освітлення квартири та окремих елементів у ній. Помешкання розташоване в елітній новобудові неподалік від центру міста, та водночас поодаль від дороги та міського гомону. 
У ВАРТІСТЬ ВХОДЯТЬ ДВА МІСЦЯ В ПІДЗЕМНОМУ ПАРКІНГУ. 

Код обєкта: 1482


Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 158.2 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Книшук Ірина
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень