Продаж квартири • Львівська областьСокільникиГероїв-крут
ID 4504791

Героїв Крут вул.

Сокільники, Пустомитівський район

ID 4504791
49 800 $

Продаж квартири

1 кімната
34 / 14 / 10 кв.м
5 / 5 поверх
Продаж  однокімнатної квартири в ЖК FEEL HOUSE . Feel House житловий комплекс у скандинавському стилі побудований за авторським проектом Майстерні Бєляєва.
Квартира знаходиться на представницькому поверсі цегляного будинку бізнес класу.Перевагами представницького поверху є висота три метри та покращена шумоізоляція. Всі стіни та перегородки виконані з керамічної цегли. Планування: балкон,  кухня, спальня та санвузол.
У будинку утеплений фасад, є лічильники, індивідуальне опалення (газовий двоконтурний котел), радіатори, залита стяжка.  В квартирі встановленні вхідні броньовані двері, металопластикові вікна фірми Rehau.
В будинку встановлено сучасний ліфт, який спускається до підземного паркінгу.Паркінг можна придбати за додаткову оплату.
Внутрішній двір з сучасними інтерактивними дитячими ігровими майданчиками, зеленими зонами та куточками для занять спортом буде доступний тільки для мешканців. Поруч з Feel House два озера з барвистою природою та місцями для відпочинку.
Введення в експлуатацію на літо 2024 р.
Телефонуйте!Організую показ!
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 34 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Любуська Марта
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень