Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийРудненська
ID 4502750

Рудненська вул.

Львів, Залізничний район

ID 4502750
80 000 $

Продаж квартири

1 кімната
47.7 / / 18.2 кв.м
11 / 12 поверх
Продаж квартири.
ЖК Ріел Сіті,
Будинок зданий у 2021 році, біля будинку облагороджене подвір’я, парковка для велосипедів та машин (платна та безкоштовна), встановлені автомат для води, кавовий апарат та поштомат.
Неподалік від будинку парк, дитячий майданчик, садочок,
В квартирі панорамні вікна, покладена плитка, ламінат, пофарбовані стіни, встановлені дизайнерські декоративні панелі. Встановлена ванна та скляна шторка, комбінована рушникосушка, вентиляція, гігієнічний душ, душ-система з тропічним душом, інсталяція на туалет. До квартири заведена холодна вода, передбачене місце на бойлер.
Під плиткою підключена водяна тепла підлога, на лоджії електрична тепла підлога, встановлені радіатори, повністю зроблена електрика, на лоджії підключена лед-стрічка.
Передбачене місце на гардеробну, встановлені двері прихованого монтажу, зроблена ніша під камін зі затишним електричним каміном. Встановлена щитова із запобіжниками Розроблений дизайнерський проєкт а також план на кухню за розмірами.
Будинок оснащено сучасними відеокамерами на кожному поверсі та на подвір‘ї, в під‘їзді зроблено гарний ремонт, сучасний ліфт.
Близько знаходиться транспортна розв‘язка.


Без СП

Якщо Вас зацікавила ця пропозиція, телефонуйте нам та вкажіть код менеджеру: 19574
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 47.7 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень