Продаж будинку • ЛьвівЛичаківськийЛичаківська
ID 4500487

Личаківська вул.

Львів, Личаківський район

ID 4500487
295 000 $

Продаж будинку

5 кімнат
180 / / 15 кв.м
5 соток
2 поверх
Двоповерховий котедж площею 179 м2 з критою автостоянкою на 2 авто.в мальовничому районі неподалік Львова, в рекреаційній зоні “ Львівська Швейцарія”.  Поруч : озерно-відпочинковий комплекс “Сосна парк”, “Квадропарк - Виннички”, р-н Львова  Винники з відпочинковим комплексом преміум-класу “Емелі-резорт”.
​Приватна ділянка площею 5,4 сотих з ланшафтним дизайном та благоустроєм. Є затишний дворик в прованському стилі. Дерев’яна тераса з сезонним басейном, поруч велика відпочинкова тераса мощена  пісковиком. Гранітна бруківка. Газон з автоматичною системою поливу
Будинок оштукатурений перлітовмісною штукатуркою «Бауміт». Оздоблений натуральним каменем пісковиком та декоративною штукатуркою. Дах – натуральна черепиця, утеплення даху 20 см.  Вікна – алюмінієві. 
Будинок оснащений системами:- безпеки ( датчики руху та зовнішній відеонагляд)- домофон- інтернет- кондиціонування - примусова вентиляція приміщень- аварійне енергоживлення (сонячні батареї, інвертор, акумуляторні батареї) що вмикається автоматично. - “антипотоп” (датчики води в приміщеннях з мокрими процесами)- центральне пилевидалення (розводка)- автоматичний полив території.
Авторський проект будинку. (будинок архітекторів для власного проживання)1-й поверх:- Вітальня з мармуровим каміном та домашнім кінотеатром (проектор+ великий еркан на дистанційному керуванні) , вітраж над обіднім столом, дубовий паркет «французька ялинка», дзеркала, дерев'яні сходи на 2-й поверх- Кухня функційно-зручна, обладнана посудомийною машиною, духовкою,вбудована мікрохвильва піч, вбудований холодильник, електрична та газова плита. Є комора під сходами. Великий “острів” з покриттям  гранітною стільницею.- Гостьова кімната, поруч гардеробна. - Гостьовий санвузол з великою душовою що має функцію “турецької парної”. − Прихожа− Гардероб− Комора з технічною мийкою, морозильною камерою та стелажами− Котельня-пральня з конденсаційним котлом Visman32 кВт, бойлер, система рециркуляції, бак запасу води, система очищення та пом’якшення води 2-й поверх:- Хол-бібліотека- Спальня з гардеробною - Ванна кімната оздоблена мармуром з окремостоячою ванною- 2 Дитячі кімнати- Гардероб для дітей Сучасний дизайн інтер’єру поєднаний зі зручною функційністю. В оздобленні інтер’єру та екстер’єру використані природні матеріали: мармур, пісковик, граніт,  дерево (дуб).

Зв’язатись з агентом

Продам 5 кімнатний будинок 180 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Васів Оксана
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень