Продаж квартири • ЛьвівФранківськийКнягині-ольги
ID 4498482

Княгині Ольги вул.

Львів, Франківський район

ID 4498482
129 900 $

Продаж квартири

2 кімнати
80 / 34 / 23 кв.м
13 / 15 поверх
Двокімнатна квартира з прекрасним панорамним виглядом в ЖК Greenville House.
Будинок зданий, є право власності!
Greenville House збудовано за принципом екологічного житла із застосуванням природних і безпечних матеріалів і зелених технологій. Оригінальна архітектура комплексу - 10 будинків із різною поверхнею, на перших поверхах і дахах яких розташовано тераси і трав'яні газони.
В основі - блочно монолітна технологія, яку використовують для будівництва в сейсмічно активних регіонах.
Стіни утеплені мінеральною базальтовою ватою Rockwool.
Сучасний і гарний будинок комфорт класу. Панорамні вікна, гарне планування, ізольовані кімнати та роздільний санвузол.Індивідуальне опалення - встановлений двоконтурний  газовий котел європейського виробника.Звукоізоляційні панорамні вікна 2-камерний склопакет 5-камерний профіль.Протипожежні вхідні двері НТ-30, утеплені мінеральною ватою з відмінними властивостями тепло та звукоізоляції.
Затишний та безпечний закритий двір від машин з облаштованим дитячим та спортивним майданчиком, підземний паркінг. Цілодобова охорона комплексу!

Поруч вся інфраструктура - поліклініка, три школи, чотири дитячі садки, ринок, п"ять супермаркетів, два басейни, ТЦ,  три паркові зони, три бізнес центри .Розвинений та затишний район Львова. 
Телефонуйте! Організую показ.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 80 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ірина
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень