Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийДавидів
ID 4496205

Сонячна

Давидів, Пустомитівський район

ID 4496205
270 000 $

Продаж будинку

8 кімнат
270 кв.м
12 соток
3 поверх
  • Продається будинок біля Львова, в с. Давидів, з меблями і побутовою технікою.
    Будинок має 3 поверхи, загальна площа 250 кв. м., ділянка 12 соток.

    На першому поверсі є гараж, кімната-бар, гардеробна, насосна, господарське приміщення+пральня+санвузол, сауна (кімната повністю зроблена для запуску сауни, оббита деревом, виведені електр. дроти, але господарями не використовувалася як сауна). Кімнату-бар на першому поверсі можна використовувати для роботи, можна організувати стоматологічний кабінет, або іншого призначення, так як в цю кімнату є окремий вхід, і підведена вода, каналізація і електрика

    Другий поверх - кухня, столова, велика вітальня з виходом на терасу, велика гардеробна, ванна, туалет. В кухні і їдальні стоять дерев'яні меблі.

    Третій поверх - робочий кабінет, кімната (може використовуватися як дитяча чи гостьова кімната), 2 спальні кімнати. Одна спальна з великою гардеробною кімнатою, друга спальня з окремою ванною кімнатою.

    На підлозі - дубовий паркет і плитка. Всюди де плитка є підігрів підлоги. Сходи мармур натуральний, перила ковані, на балконі - ковка.

    Опалення газових двоконтурний котел VILLET, 32 кіловат.
    На кожному поверсі встановлені запобіжники, підведена вода, і на кожен поверх є окрема гілка опалення, при потребі можна виключати опалення, якщо не потрібно на поверсі.
    Є генератор, розетка 3 фази.

    Будинок якісно утеплений пінопластом (10 см)

    На подвір'ї є дві альтанки, відкрита і закрита, утеплена.. В кожній з альтанок встановлені мангали, та коптильня, з меблями всередині. Біля будинки дуже гарно впорядкована територія з декоративними деревами, квітами і садом.

    Відеоспостереження в будинку і біля будинку встановлене.

    За бажанням нового господаря, є можливість встановити біля будинку басейн, так як така думка була в планах, і є місце.

    Можливий торг 

  • Бей комісійних для покупця.

Зв’язатись з агентом

Продам 8 кімнатний будинок 270 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Оксана
+38 066 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень