Продаж квартири • Львівська областьСокільники
ID 4494918

Сокільники, Пустомитівський район

ID 4494918
73 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
59 / / 16 кв.м
4 / 4 поверх
 Цікава пропозиція квартири з ремонтом та меблями!  Вирішивши купити квартиру мальовничому куточкуЖК «Південний» неподалік Львова, ви отримаєте ряд переваг: можливість жити в міні- містечку з власною інфраструктурою.
 Згідно проєкту, тут є пропускний пункт на в’їзді, паркінг. Цілодобова охорона двору надасть мешканцям змогу не хвилюватись за безпеку своїх дітлахів.
 Я пропоную вам квартиру з ремонтом, всіма необхідними зручностями та гарним краєвидом з вікна. 
В квартирі зроблено якісний ремонт, як для себе. Велика кухня-студія та дві повноцінні окремі кімнати.  У вартість входить техніка: холодильник, духова шафа, посудомийка, пральна машина та сушка, потужний інверторний кондиціонер, ТВ. Меблі залишаються по домовленності. Автономне опалення. Хорошим бонусом до квартири є просторий підвал 14.5 м кв. для речей чи майстерні чоловіка. Над квартирою є горище 25 м кв., яке можна використовувати під свої потреби. Є парковка для авто. Район з розвиненою інфраструктурою, поруч зупинка транспорту. Всього 10 хв їзди на авто до ТЦ Вікторія Гарденс. Вартість 73000 дол. з підвалом.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 59 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень