Продаж квартири • ЛьвівГалицькийТарнавського-м-ген
ID 4492740

Тарнавського М. ген. вул.

Львів, Галицький район

ID 4492740
99 000 $

Продаж квартири, Будівля старого Львова

1 кімната
51 кв.м
1 / 4 поверх

Продається унікальне житло у центрі Львова, на вулиці Генерала Тарнавського.


Це чудові апартаменти, які забезпечать вам комфорт та затишок у самому серці міста. Вони вражають автентичними матеріалами та стильним дизайном, а також високою якістю виконання.


Вікна апартаментів виходять у зелений внутрішній двір, який доступний лише мешканцям цього будинку. Під вікнами розташована простора тераса з освітленням та зручними вуличними меблями, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та відпочивати.


У вітальні є камін на дровах, який створить особливу романтичну атмосферу під час зимових вечорів. Крім того, взимку вам завжди буде тепло завдяки системі теплої підлоги.


Ця нерухомість розташована в польському будинку на одній з найзеленіших вулиць Львова. Будинок має залізобетонні перекриття між поверхами та доглянутий під'їзд, що гарантує вашу зручність та безпеку.


Крім того, у цій квартирі залишаються всі предмети інтер'єру, що робить її готовою для вашого комфортного переїзду.


Працювала над створення цього вражаючого інтер'єру дизайнерська студія "Lets disigne". Ця студія спеціалізується на створенні унікальних інтер'єрів, і їх талант та професіоналізм відобразилися у кожній деталі цього житла.

Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 51 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Петров Іван
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень