Оренда приміщення • ЛьвівГалицькийПасічна
ID 4490422

Пасічна вул.

Львів, Галицький район

ID 4490422
11 $ /міс

Оренда приміщення, Нежитловий фонд

офіс
1 кімната
980 кв.м
24 соток
4 / 8 поверх
Пропозиція від власника! Без комісії для ОРЕНДАРЯ!
Останні пропозиції в цьому офісному центрі!

ОРЕНДА приміщення в сучасному офісному центрі,  який розташований по вулиці Пасічна 162, чудова локація, зупинки громадського транспорту, 24/7, територія під цілодобовою охороною, а також в наявності паркомісця за додаткову плату, у відкритому та підземному паркінгах на 172 автомобіля. Сучасний ремонт під ІТ компанію чи інший офіс.

Якісне наповнення будівлі. Панорамні вікна. Система кондиціонування та опалення, що працює за технологією теплового насосу, зелені зони відпочинку на вулиці, відпочинові  тераси. Свої санвузли!

Площа поверху 980 м2, планування по типу open space.
При потребі ми можемо розділити поверх на 2 офіси - 400м2 і 530м2 з загальним коридором , за користування яким кожен з орендарів платить 50% вартості оренди м2

Вартість оренди складає 15.5$ м2 разом з ПДВ (оплата в гривнях по курсу банку) та експлуатаційними витратами. Комунальні послуги оплачуються по лічильникам, які кожен орендар має окремо.
Присутні орендні канікули до обговорення.
Зв’язатись з агентом

Зняти комерційну нерухомість 980 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Мар'ян
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень