Продаж квартири • Львівська областьВинникиГалицька
ID 4489440

Галицька вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 4489440
49 900 $

Продаж квартири

1 кімната
37.1 / 12.07 / 17.63 кв.м
8 / 8 поверх
Продаж 1-кім квартири в ЖК Perfect Life в будинку бізнес класу БЕЗ Комісії!
Квартира в одному з кращих ЖК, який дивує своєю концептуальністю та доступністю. Планування квартири передбачає велику кухню студію, ізольовану кімнату, суміжний санвузол та панорамні вікна. Будинок з керамоблоку, в квартирі індивідуальне газове опалення, є підземний та гостьовий паркінг. 
Переваги представницького поверху:електронний пропуск, піднятись на ваш поверх зможуть лише жителі представницького поверхуПосилена міжповерхова шумоізоляціяВисота стелі 3мУнікальний дизайн поверхуІ звичайно ж якість та безпека укомплектована дверима та замками преміум-класу!
Здача  в експлуатацію 2 квартал 2024 року!Квартира в 1 секції.
На території ЖК будуть розміщені Фітнес, SPA та медичний центри, коворкінг зона, власне озеро, BBQ зона, дитячий садок GlobalKids та школа ThinkGlobal, безліч магазинів різного формату які задовільнять всі ваші потреби, закриті двори без машин з дитячими та спортивними майданчиками. Поруч з будинком межує великий Лісопарк, за 5хв їзди є водойма та гірськолижний спуск.
Мрії перетворюються у реальність, звертайтесь!
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 37.1 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Летій Максим
+38 093 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень