Оренда будинку • Львівська областьЯворівськийСолуки
ID 4486713

Б.Хмельницького

Солуки, Яворівський район

ID 4486713
70 000 грн /міс

Оренда будинку

4 кімнати
200 кв.м
25 соток
1 поверх
Будинок розташований біля лісу у тихому місці.
Площа будинку 250м.кв. + сухий підвал та гараж + власна котельня, є господарник-охоронець по догляду за територією та опаленням, генератором, та власним вольєром з курочками: домашнє м'ясо птиці та яйця на місці. (Вам точно буде комфортно жити у будинку!)
Опалення генератор+дров'яний котел + запас сухих дров дуб-бук на дві зими, великий камін у вітальні, є тариф (день/ніч коеф.0,5) електричний лічильник та власна трансформаторна підстанція від високовольтної лінії, електрокотел та акумулююча ємність, при наявності електроенергії це найдешевший обігрів будинку.
Територія велика облаштована зона для мангалу та барбекю/ дитяча зона - батут, басейн (тільки у літню пору року), велика тераса з м'якими меблями.
У будинку 3 відокремленні великі спальні, кухня з дворівневою вітальнею та каміном. Телевізор, м'які комфортні меблі (розкладні дивани та крісла з реклайнером).
Будинок повністю обладнаний усім необхідним: посуд, техніка.
Цілодобова фізична охорона, + догляд обгородженої території включений у вартість 70000 грн.

КОД ОБ'ЄКТУ 5184
Зв’язатись з агентом

Здам 4 кімнатний будинок 200 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Соломія АН Rinvest
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень