Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЛобачевського-м
ID 4486570

Лобачевського М. вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4486570
57 000 $

Продаж квартири, Австрійський

2 кімнати
33 / 18 / 6 кв.м
1 / 3 поверх
Терміновий продаж 2-кім квартири по вул. Лобачевського М. 

Квартира знаходиться на 1 високому поверсі. Правильний вхід зі сходової клітки, захід в кухню, 2 ізольовані кімнати, санвузол суміжний. Капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій. Залита стяжка. Ремонт робили власники  для себе якісно і із дорогих матеріалів. 
Опалення газове конвекторне і електричне, тепла підлога у ванній і кухні. 6 камерні склопакети, броньовані двері, бойлер 80 л, квартира двохстороння, сонячна сторона. Висота стелі 3. 30м. Додатково до квартири належить підвал 10 м2. Є всі лічильники.Меблі і техніка залишається по домовленості.Затишний великий і зелений внутрішній дворик, де є місце під авто. Тиха вулиця без шуму з новими тротуарами. Кодовий замок на дверях. Ідеальна локація. Район з дуже розвинутою інфраструктурою. 5 хв ходьби до ТРЦ Форум, 10 хв до Площі Ринок. В 150 м від будинку знаходиться продуктовий ринок і садік, поруч школа, поліклініка, парк Високий замок, Ашан, зупинка громадського транспорту, безліч магазинчиків і супермаркетів.

Телефонуйте за детальною інформацією
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 33 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Олександр
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень