Продаж квартири • Львівська областьСокільникиГероїв-крут
ID 4478177

Героїв Крут вул.

Сокільники, Пустомитівський район

ID 4478177
159 600 $

Продаж квартири

3 кімнати
114 кв.м
2 / 3 поверх

Вітаємо. Реальна пропозиція!

Продаж просторої 3 рівневої трикімнатної квартири в с.Сокільники по вул.Героїв Крут.

Загальна площа 114 м.кв.

Поверх 2 з 3.

 

Район малоповерхової забудови, закрита територія, в'їзд через шлагбаум, розташування 400 м від перехрестя Вул. Трускавецька - Тролейбусна.

 

В квартирі, індивідуальне опалення, газовий котел фірми Bosch, водяний підігрів повністю по першому рівні та в санвузлі на другому.

Кондиціонер, та електричний підігрів підлог з можливістю регулювання в смартфоні з додатку.

 

На першому рівні  розмістилась велика кухня-вітальня на 40 м2 повністю омебльована з вбудованою технікою, холодильник Samsung, велика посудомийка Bosch, газова варильна поверхня, вбудована мікрохвильова та духова піч преміальної серії фірми gorenje, посередині функціональний острів, стільниця з дуба, санвузол гостьовий та велика лоджія, прихожа-гардеробна.

 

На другому рівні спальня з великим ліжком та вбудованими шафами, також друга кімната, яка має теж багато вбудованих шкафів, з можливістю її використання під дитячу, чи другу спальню, та санвузол з душовою.

 

На третьому рівні, розмістилася кімната загальною площею 14 м2, можливо для використання як дитяча кімната, кабінет, або гардеробна.

Є можливість докупити гараж площею 22 кв м - 15 000 $.

 

Побутова техніка: Плита, Посудомийна машина, Варильна панель, Пральна машина, Духова шафа, Сушильна машина, Мікрохвильова піч, Холодильник.

 

Комфорт: Кондиціонер, Підігрів підлоги, Конс'ерж, Ванна, Охорона території, Відеоспостереження, Душова кабіна, Меблі на кухні, Паркувальне місце, Балкон, лоджія, Госп. приміщення, комора.

 

Технологія "розумний будинок"

 

Ціна 159 600$.

 

Телефонуйте, з радістю надамо додаткову інформацію.

Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 114 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень