Оренда квартири • ЛьвівЛичаківськийЛичаківська
ID 4477840

Личаківська вул.

Львів, Личаківський район

ID 4477840
850 евро /міс

Оренда квартири

1 кімната
55 / / 12 кв.м
4 / 5 поверх
  • Ласкаво запрошуємо в цей розкішний клубний дім, розташований по вул. Личаківська. Ця квартира вражає своєю розкішшю та сучасністю, створюючи ідеальне поєднання комфорту та елегантності.

    На вас чекає велика і затишна спальня, яка відділена від вітальні студіо, що створює простір для спокійного сну та відпочинку. Простора гардеробна кімната для зберігання вашого одягу та особистих речей.

    Двоконтурний економний котел та тепла підлога по всій квартирі забезпечать вам комфорт у будь-яку погоду. Кондиціонер дозволить вам насолоджуватися прохолодою влітку, а рушникосушка зробить ваші рушники завжди теплими та сухими.

    Кухня обладнана всім необхідним: посудомийна машина, духовка, холодильник, електроплита та витяжка.

    Великі панорамні вікна дозволяють насолоджуватися природним світлом та краєвидом тихого двору, створюючи атмосферу затишку та комфорту в будинку.

    Розташована на 4 поверсі з ліфтом та пристойним під'їздом, цей будинок забезпечує вам зручний доступ та високий рівень безпеки. Будинок зданий лише 3 роки тому, і ремонти у всіх квартирах завершено.

    Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто шукає поєднання розкоші, комфорту та сучасності в престижному районі міста.

    Код об'єкту: 419
Зв’язатись з агентом

Здам 1 кімнатну квартиру 55 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень