Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийГородницька47
ID 4477765

Городницька вул., 47

Львів, Шевченківський район

ID 4477765
1 250 $2

Продаж квартири

1 кімната
44 / 14 / 20 кв.м
13 / 15 поверх

Приголомшлива однокімнатна квартира з характером та розкішними видами запрошує вас в ЖК "Бетховен", що розташований на вулиці Городницькій, 47 у місті Львові. Розташування на 13-му поверсі дозволяє насолоджуватися захоплюючими видами на місто та його навколишнім пейзажом.

Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт і затишок. Вона пропонує простору та світлу вітальню, яка дозволить вам насолоджуватися вечорами вдома в затишній атмосфері. Окрема спальня забезпечить вам необхідний відпочинок та релакс після напруженого дня.

Крім того, розташування в ЖК "Бетховен" дає вам доступ до всієї необхідної інфраструктури міста. Всього лише 20 хвилин пішки розділяють вас від оперного театру, що робить цю квартиру ідеальним вибором для тих, хто цінує близькість до центральних міських визначних місць.

Розташування ЖК "Бетховен" забезпечує вам максимальний комфорт та зручність. Поруч з квартирою розташовані парки та сквери, де ви зможете насолоджуватися природою та проводити час на свіжому повітрі. Також у непосредній близькості розташовані ресторани, супермаркети та магазини, що робить ваше щоденне життя більш комфортним та зручним

Не пропустіть шанс стати власником цієї чудової квартири в ЖК "Бетховен". Звертайтеся до нашої агенції нерухомості "Компаньйон Ріел Естейт", і ми з радістю допоможемо вам з організацією перегляду та вирішенням всіх питань.

Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 44 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Володимир
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень