Продаж квартири • Львівська областьБрюховичіЛьвівська
ID 4477669

Львівська вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 4477669
1 200 $2

Продаж квартири

2 кімнати
65 / 30 / 20 кв.м
2 / 5 поверх

Запрошуємо вас відкрити для себе унікальну можливість стати власником просторої та затишної двохкімнатної квартири в ЖК Грінвуд-2, що розташована у самому серці міста Брюховичі на вулиці Львівській. Цей житловий комплекс відомий своєю відмінною інфраструктурою та неперевершеним комфортом проживання.

Квартира розташована в 13 секції і має заплановану дату введення в експлуатацію у третьому кварталі 2024 року. Особливість цієї квартири - великі вікна, які виходять, на чарівне озеро та багатий ліс Брюхович. Це надає неповторної атмосфери та спокою, яким ви будете насолоджуватися кожен день.

У цій квартирі вас чекають два балкона - один з спальні, інший з кухні, що дозволить вам насолоджуватися свіжим повітрям та чудовим видом на оточуючий пейзаж. Простора кухня-вітальня створить ідеальні умови для сімейних обідів та вечірніх посиденьок з друзями. Дві окремі спальні гарантують вашій сім'ї приватність та зручність.

Крім того, квартира має роздільний санвузол, що підвищує комфорт проживання. В ціну входить штукатурка стін, чистова стяжжка підлоги, 2х контурний котел для опалення та підігріву води, а також підведення води, світла та газу до квартири.

Не пропустіть можливість стати власником цієї вражаючої квартири в ЖК Грінвуд-2. Звертайтеся до нашої агенції нерухомості "Компаньйон Ріел Естейт", і ми з радістю допоможемо вам з організацією перегляду та вирішенням всіх питань.

Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 65 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Володимир
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень