Продаж будинку • ЛьвівСихівськийПимоненка-м
ID 4477426

Пимоненка М. вул.

Львів, Сихівський район

ID 4477426
160 000 $

Продаж будинку

4 кімнати
118 / 55 / 36 кв.м
1.5 соток
2 поверх
Справжній ХіТ в Нерухомості Львова - продається будинок-котедж 118м2 по вул. Пимоненка поруч з ЖК "Вілла Магнолія".

Підходить купівля за програмою "Єоселя"


  • Цей захоплюючий котедж створений спеціально для сімей, які віддають перевагу особливому стилю життя, де кожен куток носить своє неповторне обличчя. Забудьте про тісні квартири та відкрийте двері до свободи.
  • Простора кухня-вітальня стане головним центром зборів вашої родини та друзів. Тут зручно готувати, смакувати чудові страви та насолоджуватися їхнім смаком разом з улюбленими людьми.
  • 2 санвузли - це вигода і комфорт на кожен день. Вам більше не потрібно буде чекати в чергах, тепер усі члени вашої родини матимуть свій приватний простір.
  • Технічна кімната додає організованості та забезпечить збереження всіх необхідних речей та пристроїв.
  • Та найголовніше - у нас є 1.5 сотки землі, які створюють неймовірні можливості для реалізації вашої творчості та бажання створити неповторний ландшафт навколо будинку. А особливим бонусом є експлуатований дах, де ви зможете створити свою власну мрійову зону для відпочинку та релаксу.

Не упустіть шанс на життя у такому унікальному будинку, який готовий задовольнити всі ваші побажання про простір, комфорт і індивідуальність. Запрошуємо Вас на огляд, щоб особисто переконатися в усіх перевагах цього особливого місця, де ваша сім'я зможе створити найщасливіші спогади на майбутнє.

Додатково маємо відеоогляд та опис всіх технічних характеристик по будинку!
Ключі на руках!

Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 118 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень