Оренда приміщення • ЛьвівСихівськийЗелена
ID 4475107

Зелена вул.

Львів, Сихівський район

ID 4475107
5 400 $ /міс

Оренда приміщення, Бізнес-центр

офіс медичне коворкінг приміщення
450 кв.м
Оренда нових офісних приміщень по вул. Зелена поруч із "Вікінгом". Новобудова є різні площі. Цілий поверх будови, займає 450м.кв.,  ціна 12 дол./м.кв./міс. по курсу НБУ (включаючи 1,5 дол./міс./м.кв. експлуатаційні) + комунальні (електроенергія, теплова енергія по лічильнику, + пропорційний % за загально будинкову електроенергію – кондиціонування, вентиляція, ліфт, освітлення фасаду, площ загального користування, прибудинкової території, живлення с-ми відео моніторингу, системи контролю та управління доступом, тривожної та пожежної сигналізації). Рекомендована к-ть одночасно працюючих до 60 чол. Комфортна к-ть одночасно працюючих 46 чол. Орієнтовна загальна кількість працюючих по «гібридній» схемі до 120 чоловік.
Переваги:+ презентабельне фойє з стійкою рецепції;+ ліфт з індивідуальним контролем доступу через ліфтовий хол на орендований поверх та безпосереднім доступом з поверху в підземний паркінг;+ два  індивідуальні входи з контролем доступу на орендований поверх по сходових клітках;+ відео моніторинг прилеглої до будівлі прибудинкової території, коридорів, сходових майданчиків, підземного паркінгу. За бажанням орендаря можливе встановлення камер спостереження в кожному офісному приміщенні з реєстрацією на відео реєстратор орендаря – виконана підготовка мережі;+ система тривожного спостереження периметру будівлі цоколь, 1-й та 4-й поверх. За бажанням резидента можливе інтегрування індивідуальної системи тривожного спостереження приміщень на орендованому поверсі – виконана підготовка мережі.+ система управління та контролю доступу в будівлю та на поверхи з усіх входів та ліфта. Можливість забезпечення «червоного коду» контролю доступу в режимі «тривога»,  «в» та «з» будівлі – виключно очікувані адресні, узгоджені візити гостей та персоналу.+ кабельна комп’ютерна мережа в кожному офісному приміщенні, покриття WiFi у всій будівлі з індивідуальним виділенням частоти для резидента поверху;+ швидкісний інтернет від декількох провайдерів з власної серверної бізнес-центру;+ можливість встановлення власного сервера орендаря, виконана підготовка кабельної мережі;+ система безперебійного живлення мережевого обладнання в усіх офісних приміщеннях будівлі бізнес-центру;+ система аварійного електроживлення усієї будівлі – електрогенератор;+ система примусової вентиляції усіх приміщень бізнес -центру з охолодженням або підігрівом припливного повітря в залежності від пори року;+ централізована система опалення;+ централізована система кондиціонування;+ укриття в підземному паркінгу;+ тераса спільного користування на даху;+ можливість оренди місця в підземному паркінгу;+ можливість оренди квартир комплексу для персоналу резидента;+ в будівлі бізнес-центру заплановане облаштування атлетичного залу для резидентів;+ розвинуте ділове та громадське середовище. На території комплексу функціонують бари, кафе, ресторани, продуктовий магазин, перукарня, барбер-шоп, аптека, пет-шоп;Вартість поверху 5398дол./м.кв./міс.
Зв’язатись з агентом

Зняти комерційну нерухомість 450 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юрій
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень