Продаж квартири • Львівська областьСокільникиГероїв-крут
ID 4473138

Героїв Крут вул.

Сокільники, Пустомитівський район

ID 4473138
159 600 $

Продаж квартири

3 кімнати
114 / / 40 кв.м
3 / 3 поверх
Продажу просторої 3-х рівневої трикімнатної квартири площею 114 кв м.
Район малоповерхової забудови, закрита територія, в'їзд через шлагбаум, розташування 400 м від перехрестя Вул. Трускавецька - Тролейбусна.
В квартирі, індивідуальне опалення, газовий котел фірми Bosch, водяний підігрів повністю по першому рівню та в санвузлі на другому. Кондиціонер, та електричний підігрів підлог з можливістю регулювання в смартфоні з додатку.

На першому рівні розмістилась велика кухня-вітальня на 40 м2 повністю омебльована з вбудованою технікою, холодильник Samsung, велика посудомийка Bosch, газова варильна поверхня, вбудована мікрохвильова та духова піч преміальної серії фірми gorenje, посередині функціональний острів, стільниця з дуба, санвузол гостьовий та велика лоджія, прихожа-гардеробна.

На другому рівні батьківська спальня з великим ліжком та вбудованими шафами, також друга кімната яка має теж багато вбудованих шкафів, з можливістю її використання під дитячу, чи другу спальню, та санвузол з душовою.

На третьому рівні, розмістилася кімната загальною площею 14 м2, можливо для використання як дитяча кімната, кабінет, або гардеробна.

 Є можливість докупити гараж площею 22 кв м - 15 000 $. Побутова техніка: Плита, Посудомийна машина, Варильна панель, Пральна машина, Духова шафа, Сушильна машина, Мікрохвильова піч, Холодильник. Комфорт: Кондиціонер, Підігрів підлоги, Конс'ерж, Ванна, Охорона території, Відеоспостереження, Душова кабіна, Меблі на кухні,

Паркувальне місце, Балкон, лоджія, Госп. приміщення, комора. Технологія "розумний будинок"

 Ціна 159 600 $.

Телефонуйте з радістю надамо додаткову інформацію.

Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 114 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія LAGOM
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень