Оренда квартири • ЛьвівЛичаківськийПекарська
ID 4472734

Пекарська вул.

Львів, Личаківський район

ID 4472734
1 500 $ /міс

Оренда квартири

1 кімната
80 / / 12 кв.м
3 / 6 поверх
Перед вами витончена перлина комфорту та елегантності - нова двокімнатна квартира на вулиці Пекарській, розташована в новобудові поруч з ветеринарним університетомнова. 
Це ідеальне пропозиція для тих, хто цінує якість, стиль та розкош у кожному деталі.
Стильний ремонт з авторським дизайном. Вона повністю укомплектована за останнім словом техніки, з якісною сантехнікою та ортопедичним матрацом на двоспальному ліжку.
Житлова кімната розділена на три зони, з кухнею, зоною відпочинку та їдальнею, обладнаною великим горіховим столом авторської роботи. Кухня оснащена всім необхідним, включаючи острівець з барними стільцями, а зона відпочинку має розкладний диван, великий телевізор та декоративний камін.
Квартира забезпечена високошвидкісним інтернетом WI-FI, smart-TV, автономним опаленням, теплою підлогою та системою Розумний Дім. Є також посудомийна, пральна та сушильна машини, духова шафа та мікрохвильова піч, холодильник, пилосос та кондиціонери.
Розташування квартири - ідеальне, лише 7 хвилин ходьби від центру міста (площа Ринок).
Ціна 1500$ + комунальні послуги.
Не втрачайте шанс відчути всю привабливість цього особливого місця - зателефонуйте прямо зараз, щоб забронювати перший погляд!
Код об'єкту: 536
Зв’язатись з агентом

Здам 1 кімнатну квартиру 80 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень