Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЧорновола-в-просп
ID 4472547

Чорновола В. просп.

Львів, Шевченківський район

ID 4472547
650 $

Продаж квартири

1 кімната
42 / / 20 кв.м
3 / 12 поверх
Представляємо вашій увазі стильну квартиру в престижному житловому комплексі "Авалон" на вулиці Чорновола. Це ідеальне пропозиція для тих, хто цінує комфорт та зручність.
Знаходиться на третьому поверсі, що дозволяє легко подолати сходи, навіть у випадку відключення електропостачання. Квартира обладнана газовою плитою та двохконтурним газовим котлом для автономного опалення. Тепла підлога по всій площі забезпечує комфорт, навіть у випадку перебоїв з опаленням.
У квартирі є все необхідне для комфортного життя: пральна та посудомийна машини, вбудований холодильник, духовка та мікрохвильовка, смарт-телевізор LG, кондиціонер для забезпечення оптимальної температури, а також ванна та фільтр для питної води. Меблі, постіль, посуд та різноманітні побутові дрібниці додадуть вашому життю затишку та зручності.
Насолоджуйтесь свіжим повітрям та чудовими видами з великого балкону, де вам завжди приємно провести час, особливо у теплу пору року.
Розташування житлового комплексу дозволяє насолоджуватися всіма перевагами розвиненої інфраструктури: поруч знаходиться гіпермаркет "Ашан", ресторани, магазини, кав'ярні, перукарні, поштове відділення, дитячий садок, школа та лікарня. Це одне з найкращих місць для проживання у Львові!
Код об'єкту: 537
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 42 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень