Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийЛапаївка
ID 4466584

Полуботка

Лапаївка, Пустомитівський район

ID 4466584
280 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
180 кв.м
5 соток
2 поверх
Продаж дуплексу в с. Лапаївка .Загальною площею 125м2+60м2 мансарда , земельна ділянка 5 сот, доїзд по бруківці, чудова обжита вулиця .

Код будинку - #26791159

Зроблений якісний дизайнерський ремонт. Опалення газовий котел, всі комунікаціі центральні .

Кухня та санвузли повністю укомплектовані. В житлових кімнатах ламінат, перший поверх підлога - плитка, зроблено теплі підлоги на першому та другому поверхах ( ванні кімнати, коридор першого поверху та кухня). Сходи виконані з темного дуба(шпон).
Є виводи на сигналізацію та відеокамери, розводка під інтернет, є можливість установити стабілізатор на весь будинок.На вулиці є накриття на машину та вивід на заряджання автомобіля , а також є гараж .На території є альтанка, готовий мангал, столик з мийкою. Подвірʼя облаштоване , є бруківка і земля під зелені засадження. Зроблено водовідведення, готовий паркан та ворота.

Ворота при вʼїзді та в гаражі автоматизовані (на пульт).

Прекрасна Інфраструктура поруч:
- Школа/садок - 1,5 км.
- Дитячий майданчик - 100 м.
- Магазин - 300 м.

Прекрасний варіант готового котеджу поруч міста !

Перегляньте будинок на нашому сайті sale.znaity.com/dupleks-v-s-lapayivka-125m260-m2-mansarda-yakisnij-dizajnerskij-remont

Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Для цього – телефонуйте за вказаним номером.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 180 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Прихідько Олеся
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень