Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийКонопниця
ID 4462131

Конопниця, Пустомитівський район

ID 4462131
128 250 $

Продаж будинку

4 кімнати
135 / 48 / 33.2 кв.м
3 соток
2 поверх
Продаж 4-кімнатного котеджу(дуплекс) с.Конопниця(25 хв до центру Львова)
Площею 135 і 145 кв.м з власною ділянкою від 2.7 до 4 сотих
Забудовник Stone Development
Здача першої черги будівництва вже у листопаді 2023р.
Продаж без комісії.

Stone Village це котеджі преміум класу,закрита від сторонніх територія та цілодобове відеоспостереження,зручні ергономічні планування будинків,
що включають в себе простору кухню-вітальню, три спальні, кілька кладових приміщень, санвузли на кожному поверсі, гардероб, балкон та терасу.
Екологічно чисте місцерозташування для тих, хто надає перевагу спокою та природі,тому що котеджне містечко межує з Лапаївським лісництвом.

Матеріали будівництва - керамоблок (380мм), утеплення - пінополістирол (150мм),оздоблення стін фасаду-декоративна штукатурка,
Вода -індивідуальна свердловина 25м, каналізація - очисні споруди фірми Biotech,централізована автономна система, електропостачання-15 квт. на кожен котедж.
Є можливість підвести до кожного котеджу газ.

Вікна фірми Rehau 5-ти камерний профіль,двокамерний скло пакет.Технологія монтажу вікон-теплий монтаж.Що допоможе вам зменшити тепловитрати,захист від промерзання стін,зниження ризику утворення конденсату.
Вхідні двері фірми Straj,утеплені мінеральною ватою.

Планування котеджів:ви можете вибрати один з запропонованих варіантів,або запропонувати свій варіант,щоб втілити всі свої бажання та мрії.

Кожен котедж має просторе подвірʼя, власне паркомісце на 2 авто, відкриті тераси у дворі та на другому поверсі, де ви зможете проводити свій вільний час та насолоджуватись сімейними вечорами.

Суттєва перевага котеджів Stone Village — наявність власної інфраструктури.
Так, майбутні мешканці комплексу матимуть в кроковій доступності спортивний зал, сучасний дитячий,спортивний майданчики та мультифункціональне поле
Найбільшою перевагою є віддаленість від міського галасу та сусідство з лісом. Для резидентів котеджного містечка облаштують відпочинкову зону серед дерев.

Ціна від 950$ за м2.
Вигідні умови розтермінування.
Телефонуйте.
Зрадістю відповім на ваші питання та домовимся про огляди даного котеджного містечка.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 135 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень