Продаж квартири • ЛьвівГалицькийТарнавського-м-ген
ID 4460794

Тарнавського М. ген. вул.

Львів, Галицький район

ID 4460794
99 000 $

Продаж квартири, Польський

1 кімната
51 кв.м
1 / 4 поверх

Продаж стильних, сучасних, унікальних апартаментів у польському будинку на вулиці Генерала Тарнавського у місті Львові, площею 51 кв.м. 

Квартира розташована на 1 поверсі з 4.


«Родзинкою» цієї квартири є її індивідуальність. Власники особливо підійшли до створення затишку та до її унікальності. Квартира зі стильним дизайнерським ремонтом, автентичними матеріалами та якісним наповненням.

 Апартаменти зачаровують комфортом та затишком. У вітальні знаходиться діючий камін на дрова та тепла підлога. Надзвичайної уваги приділено деталям в помешканні. 

Декор, деякі меблі та дерев'яні вікна, відреставровані. Вікна виходять у зелений двір, який у користуванні лише мешканців будинку.

Будинок знаходиться на самій зеленій вулиці Львова. Друга серед вулиць Львова за кількістю пам'яток архітектури. На вулиці розташовані 42 будинки-пам'ятки архітектури місцевого значення. Залізобетонне перекриття між поверхами. Чистий та охайний під'їзд. 

Чудовий варіант як для проживання так і під інвестування.
Код 544


Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 51 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Песоцька Вікторія
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень