Продаж приміщення • Львівська областьЖовківськийЖовква
ID 4460268

Степана Петлюри

Жовква, Жовківський район

ID 4460268
150 000 $

Продаж приміщення, Багатофункціональний комплекс

магазин кафе, ресторан виробництво приміщення
10 кімнат
189 кв.м
3 соток
1 / 2 поверх
Продаж приміщення комерційного призначення з ремонтом, яке розташоване в ближньому центрі міста Жовква Львівської області на вулиці С.Петлюри. Це діючий бізнес, який включає два поверхи загальною площею 189 кв.м.

На першому поверсі розміщені: барна стійка, кафе площею 27,8 кв.м, кухня, санвузол, перукарня та підсобні приміщення. Існують два входи на другий поверх, де розташований бенкетний зал площею 49 кв.м, кабінет з балконом, підсобні приміщення та санвузол.

Додатково, на місці встановлений навіс для відвідувачів кафе, а в приміщенні працюють 4 кондиціонери. Окремо зведена котельня для опалення дровами з твердопаливним котлом. У приміщенні також є двоконтурний газовий котел і бойлер, які використовуються головним чином для підігріву води.

Земельна ділянка має площу 3 сотки, територія огороджена. Всі комунікації, включаючи водопостачання та каналізацію, централізовані. Постачання електроенергії забезпечується на показнику 19 кВт. З метою забезпечення безперебійної роботи бізнесу на даху встановлений резервуар на 1 тону води.
Це ідеальний варіант для інвестицій або для житла та ведення бізнесу.

Код об'єкта - 472
Зв’язатись з агентом

Купити комерційну нерухомість 189 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень