Продаж будинку • Львівська областьСолонка
ID 4460206

Солонка, Пустомитівський район

ID 4460206
1 100 000 $

Продаж будинку

10 кімнат
980 кв.м
45 соток
3 поверх
Терміновий продажЛьвів-Солонкаклубного будинку с. СолонкаПл.будинку -980 м.кв.Пл. відпочинкових, допоміжних тех. та госпприміщень - 500м.кв.Зем. ділянка- 45 соток
Ця перлина Львівського передмістя може стати для вас як затишним приватним будинком, так і дорогим брендовим готелем чи комерційним обʼєктом під медичний заклад, мистецький центр та інше.
Комунікації:- Енергопостачання : два входи на 380в. Електросистема будинку підключена до резервної системи живлення, побудованої на дизельному генераторі.- Вода: є підключення до центрального водопроводу для основного користування та скважина, з підключенням до розгалуженої системи автоматичної системи поливу всіх газонів на ділянці.- Система очистки води: на вході система Аквафор WaterBoss 900. На кожному поверсі система зворотнього осмосу.- Опалення : центральне опалення всього будинку і додаткових приміщень відбувається за допомогою основної системи з газового котла SAUNIER DUVAL KLZ 40, і резервної системи з великого твердопаливного котла Raotherm Eko Max тривалого горіння.- Вбудований пилосос: в будинку на всі три поверхи в стінах закладені комунікації вбудованого канадського пилососа DuoVac Star. Сам пристрій знаходиться в технічному приміщенні, а на всіх поверхах в коридорах і кімнатах внизу на стінах є приховані розетки для підключення шланга пилососа. Ще й рівень шуму всього 50dB.- Система відеоспостереження: на ділянці розведена розгалужена система відеоспостереження на 4 окремих пристроя, що знаходяться в різних місцях ділянки і будинку. В разі пошкодження або викрадення одного з пристроїв - запис злочину буде зафіксован на інших пристроях.
1 поверхвідкритий хол, їдальня з кухнею ,продуктовою комора,робочий кабінет, бібліотека з баром домашній кінотеат, гостьовий санвузол,2гардероби,2 госп.кімнати Потрапити в будинок можна відразу через три входи: через парадний вхід, через вхід з внутрибудинкового гаража, через вхід в їдальню і через вхід в робочий кабінет. В усіх приміщеннях на першому поверсі під плиткою Nova Gala прокладена тепла підлога.
2 поверхНа другому поверсі будинку розташовані коридор, дві ізольовані спальні з індивідуальними санвузлами та гардеробами, тренажерний зал та пральня. Присутня тепла підлога.
3 поверхНа третьому поверсі є дві спальні, два індивідуальних санвузла, учбова кімната і велике гардеробне приміщення. Хол і всі приміщення третього поверху застелені керамогранітом Nowa Gala.
БасейнПерлиною будинку є, звичайно, великий закритий басейн з системою очищення та підігрівом. Площа чаші басейну складає 50 м кв. Є зона гідромасажу, система струменевої подачі води та протитечії. В стелю вмонтована дощова система подачі очищеної води.Приміщення обладнане системою осушування повітря. Усе обладнання керується за допомогою пульта. Після купання можна одразу прийняти душ у окремій вбиральні, яка знаходиться безпосередньо у прміщенні бассейну. Влітку можна розсунути вікна, утворивши відкритий простір для купання та загоряння.
СаунаКомфортна сауна, побудована з якісних матеріалів. В сауну можна попасти безпосередньо через басейн. В приміщенні є два режими роботи - суха сауна і волога баня. В якості основного пристроя використовується фінська електрична кам'янка Harvia Club Combi K11GS, яку зазвичай ставлять в престижних комерційних саунах.
Зона барбекюЧерез невеличку затишну галявину від будинку знаходиться зона барбекю, яку можна використовувати не тільки в теплу пору року, але навіть і взимку - всі комунікації та інтегровані акустична система і ufo зроблять кожен вечір проведений тут незабутнім і неповторним.
Гостьовий будинокГостьовий будинок складається з кухні-студії, з двох спален з гардеробами і повноцінного санвузла з душовою кабінкою. Тут з комфортом можуть жити до 4 гостей або накприклад дві родини. Панорамні вікна в повний зріст виходять на затишну галявину.
Також в будинку є гараж на 2 великих авто та окремостоячий гараж для 4 авто на подвірї.
Вартість 1100000$
Зв’язатись з агентом

Продам 10 кімнатний будинок 980 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Артим Руслана ФОП
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень