Оренда квартири • ЛьвівЗалізничнийЯсна31
ID 4457998

Ясна вул., 31

Львів, Залізничний район

ID 4457998
7 500 грн /міс

Оренда квартири

1 кімната
34 / 22 / 12 кв.м
1 / 2 поверх
Оренда зручної 1-кімнатної квартири в Залізничному районі, розташована на першому поверсі двоповерхового будинку. Цей простір стане ідеальним вибором для тих, хто цінує затишок та бажає мати власний приватний простір.

Просторе та функціональне планування.

Побутова техніка та меблі: Квартира обладнана усією необхідною побутовою технікою, що включає в себе холодильник, пральну машину, газову плиту, електрична духова піч, праска. Тут ви знайдете все необхідне для зручного проживання.

Індивідуальне газове опалення: незалежна система опалення забезпечить вам тепло та затишок в будь-яку пору року. Ви будете контролювати температуру в приміщенні за власними потребами.

Приватне подвір'я та сад: Крім того, що у вас є власний простір у будинку, ви також матимете доступ до приватного подвір'я з мурованим мангалом та садом. Це ідеальне місце для вечірніх посиденьок з друзями чи для відпочинку на свіжому повітрі під час вихідних.

Розташування цієї квартири надзвичайно зручне, знаходиться поблизу залізничного вокзалу, з легким доступом до магазинів, ресторанів, громадського транспорту та інших важливих установ.

Розглядають всіх, а також з дітьми і тваринками.
Ключі на руках, покази в будь - який час.
Зв’язатись з агентом

Здам 1 кімнатну квартиру 34 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Гончаренко Юлія
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень