Оренда приміщення • ЛьвівШевченківськийШевченка-т-просп
ID 4457330

Шевченка Т. просп.

Львів, Шевченківський район

ID 4457330
1 950 $ /міс

Оренда приміщення, Нежитловий фонд

офіс склад медичне коворкінг приміщення
69 кв.м
3 / 3 поверх
Це нова й унікальна пропозиція на ринку офісної нерухомості.
Пропонуємо в оренду офісні приміщення в облаштованому усім необхідним просторі в центрі міста (пр.Шевченка,9). До ваших послуг - цілодобова охорона, відеоспостереження, (що забезпечує максимальний рівень захисту для орендарів), туалетні та душова кімнати, відпочинкові, обідні та кухонні зони, прибирання приміщень, кондиціонування. Є можливість доставити робочі столи, облаштувати простір під власні потреби та бажання, забезпечивши гнучкість інтер'єру та організації робочого середовища. 
Компанії, які зацікавлені в розвитку свого бізнесу та забезпечення комфортних умов для співробітників, мають можливість обрати варіанти приміщень потрібної площі, відокремити або ізолювати свій простір. Локація зручна - тут зосереджено безліч комерційних бізнес-центрів, адміністративних установ, банків, закладів харчування, а також зупинки громадського транспорту. 
Наявні окремі приміщення площею - 42,5; 34,3; 46,9; 32,9; 48; 68,8 м.кв. Вартість - 18$ за м.кв. До сукупної площі оренди включається площа окремого приміщення та пропорційна площа приміщень спільного користування (відпочинкових, обідніх та кухонних зон).Щодо більш детальної інформації або організації перегляду - звертайтеся за вказаним телефоном.
Зв’язатись з агентом

Зняти комерційну нерухомість 69 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Іванна (Любов)
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень