Продаж квартири • ЛьвівГалицькийГалицька15
ID 4455517

Галицька вул., 15

Львів, Галицький район

ID 4455517
135 000 $

Продаж квартири, Австрійський люкс

3 кімнати
90 / 54 / 18 кв.м
6 / 6 поверх

Агенція нерухомості "Компаньйон Ріел Естейт" рада запропонувати вам чудовий варіант двокімнатної квартири у Галицькому районі міста Львова, за адресою вул. Галицька 15. Це прекрасна можливість для тих, хто мріє проживати в самому серці міста та насолоджуватися його неповторною атмосферою.

Квартира розташована на 6-му поверсі 6-поверхового цегляного будинку, що забезпечує тишу та спокій. Загальна площа квартири складає 90 кв.м., простора кухня - 18 кв.м. Велике горище, яке входить до складу квартири, дозволить забезпечити додаткове зберігання або створити робочий кабінет.

Надзвичайним плюсом є закритий внутрішній двір, що гарантує приватність та безпеку мешканців. Розвинута інфраструктура району дозволить забезпечити всі необхідні зручності в непосредственной близькості від дому. Зручна транспортна розв'язка дозволить швидко та легко дістатися до будь-якої точки міста.

Неперевершений вид з вікон на площу Соборну та пам'ятник Королю Данилу Галицькому створить неповторну атмосферу комфорту та престижу.

Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири в самому центрі Львова! Звертайтеся до нашої агенції для отримання більш детальної інформації та організації перегляду.

Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 90 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Володимир
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень