Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівСихівськийБуйка-п-проф
ID 4454738

Буйка П. проф. вул.

Львів, Сихівський район

ID 4454738
189 900 $

Продаж квартири

3 кімнати
96 кв.м
2 / 10 поверх
Продаж топової 3 кімнатної квартири вул. Буйка ЖК "Вільне Місто"Заг. площа 96,2 м2Кухня 23м2Пов. 2/10
Квартира складається з кухні-студіі, 3х ізольованих кімнат, 2 санвузлів та просторою терасою з зоною відпочинку та BBQ.- По всій площі квартири встановлено підігрів підлоги- 2ф газовий котел- кондиціонери системи Split зима-літо - 4шт- дизайнерські радіатори Zender- сантехніка дорогої лінійки GROHE та DURAVIT, пральна та сушильна машини Bosh останньої серії 2023р.

Ексклюзивний дизайн кухонних меблів, виготовлено з довговічних матеріалів, а їх розташування продумано максимально зручно для вашого комфорту . Є вся необхідна техніка для якісного приготування та зберігання продуктів провідних виробників BOSCH та SIEMENS (посудомийна машина, вмонтована духова шафа та мікрохвильова піч, надпотужна малошумна витяжка, варильна панель, холодильник та окрема морозильна камера на 7 відділів)
Елітна квартира, знаходиться в будинку з ландшафтною прибудинковою територією та дитячим майданчиком, на якому є різні лазанки та SkateBoard. На даху будинку є відпочинкова зона, футбольне та баскетбольне поле.
Окремо, є ще можливість придбати паркомісце в підземному паркінгу будинку.
Вартість 189900$

Продам 3 кімнатну квартиру 96 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень