Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийПасічна
ID 4454061

Пасічна вул.

Львів, Личаківський район

ID 4454061
85 000 $

Продаж квартири, Чешка

2 кімнати
48 / 29 / 8 кв.м
10 / 14 поверх
Продаж 2-кім квартири по вул.Пасічна
Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру на 10-му поверсі в 14-поверховому будинку з чудовим видом на парк Погулянка.Загальна площа 48,7 м²: дві окремі кімнати, кухня, ванна кімната, кладовка в квартирі і є кладовка в підвалі та великий кутовий балкон на 2 м² .Сучасний ремонт та якісні матеріали в квартирі. В кімнаті є тепла елеткрична підлога, металопластикові вікна, підвіконники чорний граніт.Велика та світла кухня з усіма необхідними побутовими приладами (варочна електрична поверхня, витяжка, посудомийка, холодильник, електрична духовка).Простора ванна кімната з ванною, пральна і сушильна машина. Встановлено бойлер на 100л. У ванній встановлена італійська сантехніка Lambert.
Ця квартира ідеально підходить для сімейного життя або комфортного проживання. Розташування поруч з торговим центром та навчальними закладами робить її дуже зручною для повсякденних потреб. Не вагайтеся надто довго - зателефонуйте нам сьогодні, щоб запланувати перегляд цієї чудової квартири.Підходить під є відновлення.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 48 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень