Продаж квартири • ЛьвівГалицькийРилєєва-к10
ID 4452358

Рилєєва К. вул., 10

Львів, Галицький район

ID 4452358
49 900 $

Продаж квартири, Австрійський

1 кімната
49.3 / 25.6 / 14.9 кв.м
3 / 3 поверх

Ваша мрія про ідеальне житло може стати реальністю вже завтра! Уявіть себе власником цієї просторої та перспективної квартири, що знаходиться в самому серці міста. Це більше, ніж просто нерухомість - це можливість стати частиною живої та динамічної спільноти Львова.

Ця квартира має неабиякий потенціал. Завдяки великій площі (49,3 кв.м.) та вражаючій висоті стелі (3,40 м), ви отримуєте можливість втілити ваші найсміливіші ідеї в життя. Чи не хотіли б ви створити власне місце, де бажання та комфорт поєднуються в одне?

Локація цієї квартири - просто ідеальна. Поруч розташовані два провідних університети міста, що гарантує стабільний попит на орендне житло для студентів. Крім того, ви завжди зможете насолоджуватися спокоєм та тишею цього району, віддавши перевагу затишному життю.

Характеристики квартири:

  • Площа: 49,3 кв.м.
  • Поверх: третій (зверху над квартирою ще живе людина, обладнавши собі житло на горищі)
  • Адреса: вулиця Рилєєва (нинішня назва - Івана Вакарчука), будинок номер 10
  • Стан: потребує ремонту

Не гайте часу! Подивіться відео-огляд цієї квартири за посиланням нижче і зв'яжіться з нами вже сьогодні, щоб дізнатися більше та запланувати огляд. І хто знає, можливо завтра ви будете на шляху до власної оселі у самому центрі міста!


Відео-огляд квартири тут : https://youtu.be/fWEDDYWCw4I


Ціна: договірна. ТОРГ. Без комісії (*)

(*) Продавець оплачує послуги свого ріелтора

Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 49.3 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Олег Феджора
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень