Продаж квартири • Львівська областьВинникиВинна-гора
ID 4451741

Винна Гора вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 4451741
110 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
65.5 / / 18.5 кв.м
2 / 3 поверх
Продаж трикімнатної квартири у зданій та заселеній новобудові від власника. Це малоповерховий житловий комплекс "Вілла Італія" в стилі "Таунхаус" преміум-класу. На одному поверсі лише дві квартири. Будинок з закритою територією і місцями для паркування. На території будинку є дитячий майданчик, зона барбекю і відеонагляд. Поряд вся необхідна інфраструктура. За необхідністю ви можете придбати горище та гараж.
Квартира продається з усіма меблями та технікою. Техніка відомих брендів, меблі переважно дерев'яні. Ремонт робили для себе, ні на чому не економили та використовували дорогі та якісні матеріали. Власники прожили у квартирі лише 1.5 роки. У квартирі індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел, підігрів підлоги у санвузлі, інтернет, посудомийка, підведені комунікації для встановлення кондиціонера.
Ідеальний варіант для невеликої сім'ї. Квартира дуже зручного планування: коридор з вішачком та вмонтованою шафою, санвузол де є ванна з душем, сушка та пральна машини; простора кухня-вітальня; спальня; дитяча; кабінет з розкладним диваном і столом з електрорегулюванням.
Особливості комплексу:- кладка з керамічних блоків (фасадні стіни 500 мм, між сусідами 400 мм);- перекриття монолітне залізобетонне;- утеплений фасад 100-150 мм, - утеплений дах 200-250 мм;- броньовані двері преміум класу;- вікна панорамні REHAU п’ятикамерний профіль, енергозберігаючі двокамерні, німецька фурнітура;- засклена лоджія.
Зв’язатись з власником

Продам 3 кімнатну квартиру 65.5 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Катерина
+38 097 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень