Продаж будинку • Львівська областьСтаросамбірськийЛаврів
ID 4450221

Лесі Українки

Лаврів, Старосамбірський район

ID 4450221
23 450 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
72 / 44 / 9 кв.м
19 соток
1 поверх
Власник.
Продам Будинок в Старо-самбірському районі в мальовничому селі Лаврів.

Чудово підійде для Осінньо_ЛІтньо_Весняного відпочинку або постійного проживання. В зимовий період не менш чудове місце перебування.

Площа будинку - 72м2 (3 кімнати та одна кухня)

Площа земельної ділянки - 19 сотих

Інше - Поміняний дах у 2019 році, У 2012 був повністю перештукатурений зовні, а у 2009 році в середині було зроблено також ремонт.

Додаткові будівлі - Літня кухня, гараж, майстерня, сарай, підвал, туалет на вулиці.

ПЕРЕВАГИ Будинку - Будинок розташований не на бічній дорозі від головної проїзної дороги, це створює атмосферу тиші і спокою. Також задня частина ділянки межує із 6 метровим ровом в якому протікає струмочок. Також межах 150м протікає річка, де влітку завжди можна знайти тихе місце, щоб насолодитися водою і прийманням сонячних ван. Я можу сміливо сказати , що це одна з кращих ділянок в цьому селі.

Навколо будинку росте сад. Також приємні та в міру тихі сусіди :)

ПЕРЕВАГИ СЕЛА - В селі є Старовинний діючий монастир який веде свою історію з 1292 року. Також є кілька ставків із рибою в яких можна порибалити або ж просто виходити на вечірній променад. В навколишніх лісах завжди можна знайти багато грибних місць.

Ціна - 23450$
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 72 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Назар
+38 068 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень