Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Рудне
Продаж будинку • Львівська областьРудне
ID 4449521

Сліпого Й.

Рудне, Львівська міськрада

ID 4449521
184 900 $

Продаж будинку

5 кімнат
160 / 85 / 14 кв.м
4.5 соток
3 поверх
Продаж будинку з меблями на вул.Й.Сліпого, смт.Рудне, Залізничний р-н., м.Львів (р-н Епіцентру на вул.Городоцькій)

2-поверховий будинок з повноцінним мансардним поверхом і власною земельною ділянкою 4, 5сот., повністю облаштований для проживання

На 1 поверсі розташовані прихожа з шафою купе, комірчина (кладовка), велика вітальня з панорамними вікнами та виходом на заднє подвір'я, у вітальні є камін на дрова з розведеними каналами по кімнатам, світла кухня з усією технікою та меблями, з виходом на терасу, встановлений газовий котел, санвузол з душовою кабіною, встановлені електролети, стабілізатор напруги на весь будинок, домофон.
На 2 поверсі є 3 житлові кімнати, ванна і сходи на мансардний поверх.
Мансардний поверх має повноцінну висоту, з двома облаштованими кімнатами, стеля обшита вагонкою.

Будинок зроблений з червоної цегли, монолітні перекриття, броньовані двері, утеплений дах, утеплений фасад.
В будинку зроблений ремонт: стіни, підлога, міжкімнатні двері, зроблена ванна та санвузли, балкони утеплені, не промерзають, тепла підлога на 1 поверсі і в санвузлах, підключені комунікації з лічильниками - світло, газ, вода - скважина, каналізація - септик.

Є гараж з електричними воротами, відкатні в'їзні ворота для заїзду на ділянку(все на пульті), сигналізація, відеонагляд.
Також є сухий, холодний підвал, комора для велосипедів і садових інструментів.
На подвір'ї є літня тераса, гамак, сад з дитячою пісочницею , газон і акуратна грядка. Також периметр ділянки озеленений соснами і туями.

Обжитий район, поруч зупинки, магазини, дит.майданчики, до Епіцентру на вул.Городоцькій декілька хвилин доїзду на машині, документи готові до продажу, будинок у власності більше трьох років.

Продам 5 кімнатний будинок 160 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень