Продаж будинку • Львівська областьДрогобицькийСхідниця
ID 4448538

Шевченка

Східниця, Дрогобицький район

ID 4448538
320 000 $

Продаж будинку, Будинок

6 кімнат
282 / 112 / 19 кв.м
12 соток
2 поверх
ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

На продаж пропонується будинок загальною площею 282 кв.м, житлова 112, площа кухні 19 кв.м. У будинок заведені електрика та вода, опалення котел електричний. Газ є по вулиці.

Будинок чудово підходить для комфортного проживання та відпочинку на унікальному курорті Східниця в передгір'ях Українських Карпат. Курорт Східниця - це місце, що поєднує кристально чисте гірське повітря, чарівний запах лісів і лікувальні дари природи.

Сам будинок знаходиться на доглянутому ділянці 12 соток поруч з розкішним лісом, охоронна система по дому і по всьому периметру ділянки, техніка від провідних виробників, в обробці застосовувалися дорогі, екологічно чисті матеріали. У будинку електричний котел, а додатково встановлено в якості резервного твердопаливний. Весь будинок проникнуть чистої світлої атмосферою і затишною обстановкою.

Планування будинку:

Цоколь: котельня, підсобні приміщення, гараж на 2 автомобілі.

1 поверх: передпокій, вітальня з виходом на терасу і ділянку, простора кухня, кабінет / гостьова кімната. Так само на першому поверсі окремим крилом розташована сауна зі своєю зоною відпочинку та душовою.

2 поверх: хазяйська спальня з виходом на терасу, ванна кімната, дві спальні, гардеробна, лоджія.

Є горище 150 кв.м, який можна обладнати під житловий простір.

На ділянці розташовані: басейн, барбекю, колодязь, садові дерева.

Безпосередня близькість інфраструктури: готелі, spa-комплекси, басейни, аквапарк, літній театр, ресторани, магазини, банки, садки і школи, дитячі майданчики, водоспади, джерела мінеральної води типу «Нафтуся». Унікальність селища Східниця і в його транспортному розташуванні: знаходиться на відстані 20 км від Трускавця, в 100 км від Львова, в 650 км від Києва, в 60 км від Польщі і 80 км від Словаччини.
Код 229



Зв’язатись з агентом

Продам 6 кімнатний будинок 282 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Галанюк Галина
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень