Оренда приміщення • ЛьвівЗалізничнийШевченка-т17
ID 4448215

Шевченка Т. вул., 17

Львів, Залізничний район

ID 4448215
49 500 грн /міс

Оренда приміщення, Фасадне з окремим входом

офіс магазин кафе, ресторан виробництво медичне приміщення
1 кімната
60 кв.м
1 / 6 поверх
Пропозиція оренди вигідного комерційного приміщення, розташованого за адресою: вулиця Шевченка, 17, у житловому комплексі "Велика Британія". Це чудова можливість для вашого бізнесу зайняти привабливе місце в центральній частині міста.
Площа цього приміщення становить 60 квадратних метрів, що дозволяє вам розгорнути вашу діяльність з високою ефективністю та зручністю для клієнтів. Вхід знаходиться з фасаду будівлі, що забезпечить легкий доступ для ваших клієнтів і максимальну видимість вашого бізнесу.
У приміщенні є окремий санвузол, що дозволить вам і вашим клієнтам відчувати себе комфортно та зручно. Тут можливо створити офісне приміщення з робочими місцями, розмістити магазин з вітринами , чи будь який інший вид діяльності. 
Не втрачайте цю можливість розмістити ваш бізнес в ближньому центрі міста! Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, зв'яжіться з нами за нижчевказаними контактами.
Зв’язатись з агентом

Зняти комерційну нерухомість 60 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень