Оренда приміщення • ЛьвівГалицькийШевченка-т-просп21
ID 4448128

Шевченка Т. просп., 21

Львів, Галицький район

ID 4448128
6 500 $ /міс

Оренда приміщення, Житловий фонд

офіс
3 кімнати
160 кв.м
4 / 4 поверх
Без %, СПП, меблюється за домовленістю, English Speaking (Description in English after Ukrainian).

Напевно, це найунікальніша квартира у Львові, а можливо й у всій Україні.

УНІКАЛЬНА ЛОКАЦІЯ:

Проспект Шевченка – одна з найгарніших центральних вулиць, яка зберегла повністю європейський архітектурний дух початку XX століття. У XIX–XX століттях вулиця була однією з головних площадок для обміну ідеями серед інтелектуалів та літераторів.

УНІКАЛЬНИЙ БУДИНОК:

Чотириповерховий житловий будинок був споруджений у 1909–1910 роках за проектом відомого архітектора Яна (Йоханнеса) Шульца для адвоката Бруно Покорного. Яна вважають засновником львівської сецесії. Сецесія загалом є різноманітним стилем, що увібрав впливи та мотиви історичних стилів, притаманних країнам Європи, а також близькосхідних та японських.

УНІКАЛЬНИЙ ВХІД ТА ПІД’ЇЗД:

У вхідній арці та сходовій клітці використані подібні декоративні елементи, як на головному фасаді. Збереглася автентична, облицьована білим мармуром сходова клітка з металевим огородженням, а також оригінальна віконна столярка з латунною фурнітурою початку XX століття.

УНІКАЛЬНИЙ ПОВЕРХ:

На четвертому поверсі, де розташований об'єкт, вікна мають форму складної портьєрної арки, що є унікальним для Львова. Декоративне вирішення дуже яскраве, багате й нетипове для Львова, в якому поєдналися мотиви історичних стилів: різновиди неоготики (зокрема венеціанської), неоренесансу та арабського стилю.

УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН ТА СУЧАСНІ ЗРУЧНОСТІ:

Планування: великий опен-спейс поділений на дві частини, санвузол, кухня, окрема кімната з окремою ванною кімнатою та балконом. Висота стелі 3,9 м, шумоізоляція, відеонагляд, цілодобова охорона. Система Розумного дому "Larnitech", система сигналізації "Satel", вбудована у стелі приточно-витяжна вентиляція та система кондиціонування створює клімат однаковим у кожній точці приміщення, розсувні двері прихованого монтажу Paolo Rossi, дерев'яні вікна, які повторюють вигляд старих вікон, великий камін Brunner Architektur-Kamin 53/166 Schiebetür з легким підйомом, вимикачі/розетки Jung – це лише частина того, що робить цей об'єкт унікальним.
Кухонне обладнання: індукційна плита з вбудованою витяжкою BORA Pure, система очищення води робить воду смачнішою, ніж San Pellegrino, вбудована духовка AEG, вбудована посудомийна машина AEG, вбудований винний холодильник Liebherr, вбудований звичайний холодильник Liebherr – це тільки початок вашої подорожі у цьому унікальному просторі.

Відео за запитом
Зв’язатись з агентом

Зняти комерційну нерухомість 160 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Володимир
+38 068 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень