Продаж квартири • ЛьвівСихівськийВулецька
ID 4445684

Вулецька вул.

Львів, Сихівський район

ID 4445684
55 307 $

Продаж квартири

2 кімнати
59 / 28 кв.м
3 / 7 поверх
Без комісії!! Продаж від забудовника. 
Пропонуємо на продаж квартири в ЖК Лісова Оселя по вул. Вулецька Сихівського району Львова. Будинок комфорт класу Це не просто житловий комплекс. Насамперед це тиша, спокій та свіже повітря, прогулянки лісом, а найважливіше - це все в межах міста.Лісова Оселя - це ідеальне місце для життя та відпочинку, оточене природою.Ціна на квартири в нашому ЖК нижча, ніж вартість аналогічних квартир по м. Львову. 
У ході будівництва комплексу використовуються найкращі сучасні матеріали, каркас будівлі створюється методом монолітного лиття залізобетону, стіни з цегли,зовнішнє утеплення пінополістирол 100мм.
Власна інфраструктура в ЖК Лісова Оселя - це зона для відпочинку, дитячий та спортивний майданчик оточені зеленими насадженнями.
Додаткову безпеку та комфорт гарантуватиме закрита територія, двір без машин.
Наповнення квартири на етапі здачі: стіни  поштукатурені, підлога - цементна стяжка, протипожежні вхідні двері, вікна металопластикові, водопостачання та каналізування, лічильники води, газопостачання, електропостачання, котел індивідуального опалення.
Здача будинку перший квартал 2025 року
Безвідсоткове розтермінування від забудовника.
Зацікавив обєкт телефонуйте чи пишіть в будь який зручний для Вас месенджер .
Гарного дня. Бережіться!
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 59 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень