Продаж квартири • ЛьвівФранківськийКульпарківська
ID 4442807

Кульпарківська вул.

Львів, Франківський район

ID 4442807
105 000 $

Продаж квартири

1 кімната
50 / / 18 кв.м
12 / 12 поверх
Пропоную однокімнатну квартиру з ремонтом та меблями, вул Кульпарківська ЖК Фамілія.
Квартира розташована на 12 му поверсі - ніхто не буде шуміти зверху. Будинок зданий, заселений. З панорамних вікон відкривається краєвид на відкритий простір. Південна сторона. Загальна площа 50 кв. м, велика кухня-вітальня 18 кв. м. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт в світлих тонах, все стильно і якісно. Індивідуальне опалення, двухфункційний газовий котел, водяна тепла підлога, інверторний кондиціонер, шумоізоляція. Встановлена сантехніка відомих брендів Franke, Ravak, Hansgrohe, Oli. Нова побутова техніка провідних марок Samsung, OAG, Bosh. Квартира повністю готова до проживання.
В будинку працює ОСББ. Є документи на право власності. На території ЖК ведеться відеоспостереження, є гостьовий паркінг, дитячі та спортивні майданчики. В пішій доступності школи, садочки, ТРЦ Victoria Gardens, Сільпо, ТВК Південний. Зручний доїзд в будь-яку частину міста. Поруч можна купити або орендувати гараж. Це вигідна пропозиція, як для власного проживання, буде корисуватись попитом для оренди.Підходить під Єоселю!!!
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 50 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Олійник Юлія Віталіївна
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень