Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Рудне
Продаж будинку • Львівська областьРудне
ID 4442025

Рудне, Львівська міськрада

ID 4442025
315 000 $

Продаж будинку, Будинок

5 кімнат
177 / 78 / 10 кв.м
6 соток
2 поверх

Будинок в стилі сучасної дорогої класики з використанням добротних матеріалів, двоповерховий, з ремонтом, меблями та побутовою технікою, розташований в селі Рудно, місто Львів.

Загальна площа будинку 177 кв.м, житлова 78 кв.м, кухня 10 кв.м., гараж 40 кв.м, тераса 46 кв.м, мансарда. Земельна ділянка 6 соток, огороджена.

Тераса будинку із каміном - ідеальний варіант для проведення часу та відпочинку. За будинком - затишне подвір'я із ландшафтним дизайном та автоматичним поливом, також є окремостоячий будиночок для відпочинку із сауною, душем, кімнатою відпочинку та каміном.

Перший поверх – вишукана стильна кухня з сучасною технікою, вітальня з виходом на простору накриту терасу з каміном та куточком для відпочинку, гостьова кімната, гардеробна, санвузол з душем, пральня, комора, котельня під твердопаливний котел, гараж.
Другий поверх - дві спальні, велика гардеробна кімната, санвузол з ванною та душем.

Велика зона відпочинку на терасі та у дворі, пічний комплекс: піч, духовка, мангал, дві коптилки холодного та гарячого копчення.
Будинок з керамоблоку та цегли, товщина стін 45 см + утеплення 10см пінопласт, фундамент 160 см під землею. Дах та стеля другого поверху утеплені канадським утеплювачем. Будинок дуже теплий та економний в споживанні газу.

Ремонт виконаний за сучасним дизайнерським проектом. В кухні, вітальні та спальнях встановлені нові сучасні класичні меблі на замовлення.

Побутова техніка "Miele, меблева фурнітура Blum, італійська витяжка, стильна добротна кухня з дерева, підігрів підлоги – це важливі деталі, які додають комфорту.

Санвузли із душем та ванною оздоблені дизайнерською іспанською плиткою, котра додає будинку функціональність, стиль і якість. В санвузлах є підігрів підлоги та батареї.

Комунікації – електропостачання – 16 кВт (проведено 3 фази, на кожен з яких встановлено свій  стабілізатор напруги), газ, газовий котел на 32кВт, також є виводи на твердопаливний котел, вода – своя свердловина 35 м, + є криниця на 18 м, каналізація септик. Підігрів підлоги в кухні, вітальні, коридорі та в усіх санвузлах. Проведено високошвидкісний інтернет з оптоволокном, який безперешкодно працює. Система сигналізації та відеонагляд дає можливість не турбуватись за свій маєток. Розведена система під “розумний будинок”. Автоматичні ворота.

В будинку все продумано до дрібниць для поціновувачів комфорту, сучасного класичного стилю та затишку.
Недалеко від будинку - паркова зона, хвойний ліс та озеро, також магазини та автобусна зупинка.

Локація дуже зручна - 5 хв від Епіцентр та Метро, 15 хв до АШАНу та ТЦ Вікторія Гарденс, 12 км до центру міста Львова.


Продам 5 кімнатний будинок 177 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень