Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийМазепи-і-гетьм13а
ID 4435806

Мазепи І. гетьм. вул., 13А

Львів, Шевченківський район

ID 4435806
90 000 $

Продаж квартири, Чешка

4 кімнати
82 / 50 / 10 кв.м
9 / 9 поверх
Продаж просторої квартири у зручному районі!

Локація: м.Львів, вул.Мазепи, 13А
Продаж 4-х кімнатної квартири, перепланованої  у 3к. Тут кожен член Вашої сім’ї знайде свій особистий простір. Помешкання продається з усіма меблями та технікою, заходьте та живіть! Квартира знаходиться у зручному районі - поруч новий парк, Сільпо, АТБ, ТЦ СПАРТАК, ринок, два садочки та ліцей-школа. 
Помешкання з євроремонтом та якісними дубовими меблями, тепла та затишна. Особливістю квартири є гарний вид на парк та  Високий замок.
Характеристика помешкання: - Велика вітальня з розкладним диваном, двома кріслами, стінкою, журнальним столиком, великим обіднім столом та стільцями. - Велика спальня з двоспальним ліжком160*200, комодом, шафою для одягу та туалетним столиком із дзеркалом. - В дитячій 2-х ярусне ліжко, книжкова шафа, шафа для одягу та комод.- Кухня з натурального дерева, яка містить майже усю необхідну техніку. Санвузол суміжний з душовою кабіною та кутовою ванною. 
 Вартість квартири  90 000 $ 
Телефонуйте, оперативно покажемо!
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 82 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Оля
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень