Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЧорновола-в-просп16в
ID 4431613

Чорновола В. просп., 16В

Львів, Шевченківський район

ID 4431613
275 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
124 кв.м
11 / 11 поверх
Пропозиція від власника без комісії. Додаю посилання на відеоогляд квартири (скопіюйте його і вставте в браузер) або можу скинути в приват

https://www.youtube.com/watch?v=7931EWGtwEA&ab_channel=NanaTenetko

Продається дворівнева квартира/пентхаус з дизайнерським ремонтом в ЖК Авалон на проспекті Чорновола у Львові з двома просторими терасами і чудовою панорамою на ратушу, високий замок і церкву Юри.

Деталі:
- ЖК Авалон на Чорновола
- 10-11 поверх (останній)
- площа 124 м.кв.
- 3 кімнати і кухня + 2 санвузла + дві комірки для зберігання речей
- 2 просторі тераси
- до центру міста 15 хвилин пішки
- навколо будинку розвинена інфраструктура (супермаркети, стоматології, студії краси та масажу, спортивні зали, кафе і т.д.)
-окремо можна придбати паркомісце на два авто+комірка

Дизайн проекту розробляла та вела авторський нагляд процесу реалізації архітектурна агенція Mykhalikha Architects. Цей проект приніс його творцям не одну перемогу у конкурсах. Усі матеріали, техніка та меблі високої якості. Квартира робилася під себе і тут все класно продумано для зручного і приємного життя.

Буду рада відповісти на всі ваші питання і показати вам квартиру. Пишіть у будь-який час тут або у вайбер, або телефонуйте щодня з 10 до 22. Дякую!
Зв’язатись з власником

Продам 3 кімнатну квартиру 124 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Надія
+38 063 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень