Продаж квартири • ЛьвівГалицькийДорошенка-п
ID 4428491

Дорошенка П. вул.

Львів, Галицький район

ID 4428491
350 000 $

Продаж квартири, Австрійський люкс

2 кімнати
134 / 105 / 13 кв.м
4 / 4 поверх
БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!
Історичний шарм та сучасний комфорт: квартира 135 м в серці Львова, на початку вул. Дорошенка!!!
Квартира розташована на четвертому поверсі. Інтер'єр виконаний в класичному стилі. Загальна площа квартири становить 135 м2.
Вхід у великий коридор площею 11, 5 м2.
Кухня, яка не лише зручна, але й функціональна. Загальна площа кухні 13, 4 м2, обладнана всім необхідним для комфортного приготування їжі, включаючи варильну газову плиту, електрочайник, мікрохвильову піч та холодильник. Декорована витяжка справжнє мистецтво, що прикрашає цю кухню. Тут є зручний стіл з стільцями, ідеальне місце для сніданків та кави. Для вашого комфорту встановлено двоконтурний газовий котел для обігріву квартири та підігріву води.
Однак те, що робить цю квартиру особливою, це велика вітальня, поділена на дві зони. Площа вітальні становить 73 м2 і ідеальна для прийому гостей та відпочинку. Відреставрований та неймовірно красивий камін, новий дерев'яний паркет зроблений в точності як автентичний, нові, зроблені під антикварні меблі, картини та інші обєкти мистецтва надають квартирі особливого шарму. Встановлено кондиціонер. Проведено швидкісний інтернет. Власники з любов'ю створили цей інтер'єр, і це відчувається в кожній деталі.
У спальні встановлено зручне та велике дерев'яне ліжко. Тут також знаходиться вмістка шафа та комоди. Вікна спальні виходять у тихий внутрішній двір, забезпечуючи ваш спокійний сон, не допускаючи звуків активного центру міста.
Елегантна та світла ванна площею 4, 6 м2. Тут встановлено зручну ванну та біде, а сантехніка високої якості.
Будинок зберіг в собі автентичність та історію Австро-Угорської епохи. Цей 4-х поверховий австрійський будинок справжня архітектурна перлина, яка вразить вас своєю красою та унікальним внутрішнім подвір'ям. Перекриття залізобетонні, дах у відмінному відмінному стані після недавнього ремонту. Під'їзд в чудовому стані, бетонні сходи.
Ціна - 350 000 $
Перегляди в будь-який час, ключі на руках!!!
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 134 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Тимощук Вадим Іванович
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень