Продаж будинку • Львівська областьСокільники
ID 4428253

Сокільники, Пустомитівський район

ID 4428253
1 200 000 $

Продаж будинку

5 кімнат
330 кв.м
10 соток
2 поверх

Продаж єдиного будинку на ринку в преміальному котеджному містечку «Панська Гора»


Локація: Сокільники

Площа : 330 кВ м

Поверховість : 2 

Площа ділянки : 10 соток

Зонування: кухня- вітальня, 5 спалень, 6 гардеробних, 3 санвузли,гараж на 2 авто, хол, технічна кімната. 


Будинок знаходиться в закритому клубному містечку що охороняється 24/7. При в’їзді на територію встановлено пропускний пункт. В комплексі є великий дитячий майданчик. Містечко знаходиться в 2 хв їзди від міста. Поряд є готель Панська гора з рестораном комплексом, тенісні корти, АТБ, мийка, заправки … також в даному діапазоні працюють служби доставок. До містечка зроблено хороший асфальтований доїзд. Поряд є відпочинкова база з озером та банею. Затишна локація з хорошим ком‘юніті активних сусідів. 


Будинок спроектовано так що в ньому є зони які об’єднують всіх мешканців сім’ї а також і забезпечує особистий простір для кожного. Правильна посадка котеджу зберігає передній двір, боковий простір та заднє подвірʼя, площа якого дозволяє встановити басейн. 

У будинку виконано дорогий ремонт: деревʼяні вікна та двері, мармур та паркетна дошка на підлозі , всюди підігрів підлоги, встановлено камін з розводкою обігріву по всьому будинку, меблі іноземних виробників, сантехніка Villeroy&Boch, кухня з дерева та каменю, деревʼяні сходи. Додатково в будинку встановлено помʼякшував води , осмус, сигналізацію, відеонагляд , генератор, москітні сітки, датчики температури.


Каналізація - септик. Вода - центральна. На території подвір’я : замощено бруківку , застелено газон та висаджені різні насадження ; встановлено ролокасету на  гараж, встановлено автоматичну браму на в’їзд. Поряд з кухнею- вітальнею на вулиці межує відкрита тераса , облаштована садовими меблями, парасолею та біо каміном. 


Вартість: 1.200.000$

Зв’язатись з агентом

Продам 5 кімнатний будинок 330 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Катерина Олександрівна
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень