Продаж будинку • Львівська областьКамянка-бузькийЗапитів
ID 4427999

Галицька

Запитів, Кам'янка-Бузький район

ID 4427999
57 000 $

Продаж будинку, Особняк

4 кімнати
140 / 80 / 12 кв.м
10 соток
1 поверх

Будинок біля Львова, під лісом,  в котеджному містечку Сонячна Поляна .

Будинок в котеджному містечку Сонячна Поляна під лісом., в 20 –ти хвилинах від Львова траса Е-40 Львів- Київ. Новобудова. Всі комунікації заведені в будинок (газ, світло, центральне водопостачання, центральна каналізація).
Будинок біля лісу в котеджному містечку Сонячна Поляна біля Львова. Новобудова. Загальна площа будинку 100 м.кв. Новобудова. На першому поверсі особняка розташована вітальня ( 24 кв.м) з можливістю встановити камін, кухня (13 кв.м) з виходом на власну ділянку , три спальні (14+19+11) і два санвузли. Зроблена чистова стяжка по підлозі. Залишається дубовий паркет на весь будинок.
Високе утеплене горище і при бажанні можна облаштувати додатково 60 кв.м Підключені всі комунікації (газ, світло, водопостачання і каналізація – централізоване) .
Площа земельної ділянки 10 сотих. Висаджені плодові дерева і кущі. Доїзд з твердим покриттям під сам будинок
Котеджне містечко огороджено і під охороною. До київської траси – 400 м. До Львова 20 хвилин на машині. Мальовниче місце з великим лісом і озером. Влітку- малина і чорниці, восени – маслюки і опеньки.
Є можливість будівництва будинку за Вашим індивідуальним планом
Ціна 57 тис. у.о. Старт! Торг до обговорення! Без комісії. Представник власника

Будинок можна оглянути по попередній домовленості
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 140 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Лариса Федорівна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень