Продаж квартири • ЛьвівФранківськийСковороди-г
ID 4427899

Сковороди Г. вул.

Львів, Франківський район

ID 4427899
83 500 $

Продаж квартири

1 кімната
45 / / 22 кв.м
6 / 6 поверх
ЖК Grand Village (грандвіледж), Сокільники, вул. Сковороди 50.

Я власник.

Готовий розглянути варіант оплати єОселя та Оплату в грн на взаємовигідних умовах.

Краєвид - в цій квартирі ви бачите горизонт без багатоповерхівок до самого кінця. Скільки вистачає неба - все ваше!
Такий вид у вас з вітальні, кухні і спальні. Почнем з останньої - правильна форма кімнати надає простору; "молекулярна" люстра, декоративна RGB підсвітка для настрою та трековий світильник грають світлом у кімнаті так, як вам хочеться у потрібний момент. В кімнаті розташовані: шафа купе, робочий стіл, етажерка для декору та ліжко з тумбочками. На стінах використана декоративна штукатурка та миюча фарба, тепла підлога для підігріву, коли хочеться забути про осінь/зиму.
Санвузол з виводами для пралки та сушки, має декоративну підсвітку, тропічний душ, гігієнадуш та керування теплої підлогою від котла. Вітальня з розкладним диваном та тв-тумбою і акуратно відокремлена велика кухня. Також скрізь теплі підлоги, також декоративні штукатурки та миюча фарба, також крутезний краєвид! Останній поверх, "по голові" ніхто не ходить, безшумний ліфт, вихід з будинку на сторону дороги та у двір на спортмайданчик. У під'їзді своя тераса з входом на 2му поверсі. Поруч супермаркети Близенько та АТБ, кафешки, дитсадки та інша інфраструктура і ніяких проблем з паркуванням.

Квартира виконана в одному стилі і найкраще себе покаже при перегляді. Прошу дзвонити і домовлятись завчасно.

Відеоогляд можу надати у вайбері/телеграмі.
Зв’язатись з власником

Продам 1 кімнатну квартиру 45 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Андрій Smart Design
+38 067 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень