Продаж приміщення • Львівська областьПустомитівськийВиннички
ID 4422115

Виннички, Пустомитівський район

ID 4422115
230 000 $

Продаж приміщення, Окрема будівля

склад виробництво приміщення офіс
160 кв.м
130 соток

Продаються нежитлові приміщення та будинок (для офісу чи житла) розташовані на великій земельній ділянці 1,3 га ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ БІЗНЕСУ У СФЕРІ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА. Поруч зі Львовом. Можливий поділ ділянки на кілька ділянок меншої площі.
В даний час на території є артезіанська свердловина, електропостачання - 17 кВт, сад (старий та новий) в якому посаджено горіхи, груші, сливи та ін. дерева, город, декоративні дерева (сосни, берези, магнолії та ін.), кущі (квіти, малина, ожина, лохина), виноград. Також є тимчасові споруди (без фундаменту), по всій території розкинуто під землею труби для поливу саду(та не тільки) та електрика. Газ поруч з ділянкою.
Будинок одноповерховий з мансардним поверхом, загальною площею 155 м.кв., 4 кімнати, 2 санвузла.  Вікна металопластикові, склопакети зроблені по спецзамовленню. Опалення: електричний котел, водонагрівання - бойлер на 200 літрів, є камін, можливість встановити ТПК чи газовий котел. Обігрів підлоги на першому поверсі та у санвузлі на мансардному поверсі. Проведено інтернет, відео нагляд. Є підвал. Решта інформації - на оглядинах! Торг на місці!

Зв’язатись з власником

Купити комерційну нерухомість 160 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ірина
+38 067 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень