Продаж квартири • ЛьвівГалицькийГавришкевича-с6
ID 4421020

Гавришкевича С. вул., 6

Львів, Галицький район

ID 4421020
95 000 $

Продаж квартири, Польський люкс

1 кімната
42 / 26 / 16 кв.м
2 / 3 поверх
Запрошуємо вас відкрити двері у свій власний затишокок в самому серці Львова! Ця чарівна однокімнатна квартира, яка розташована на другому поверсі трьохповерхового будинку на вулиці Сильвестра Гавришкевича, вражає своєю унікальністю та комфортом.
Загальна площа квартири становить 42 кв.м., житлова 26 кв.м. площа кухні 16 кв.м. Висота стелі 3.2 метри надає простору відчуття простору та свободи. Це справжнє польське житло знаходиться прямо в історичному центрі Львова, де кожен камінчик на вулицях несе історію.
Що робить цю квартиру особливою? Її атмосфера та затишок. Тут ви знайдете все необхідне для комфортного проживання чи вдалих інвестицій. Зроблений якісний ремонт, індивідуальне опалення з двохфункційним котлом дозволить вам насолоджуватися теплом та економією. Балкон, що виходить у двір, забезпечить вам спокійні вечори без шуму та суєти міського руху.
Квартира продається з усією сучасною меблевою обстановкою та технікою, що робить переїзд максимально зручним і швидким.
Не упустіть свою можливість власного житла в історичному центрі Львова. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, якість та атмосферу місць з історією.
Звертайтеся, і ми з радістю покажемо вам цей унікальний шматок затишку!
Є відеоогляд квартири.
Код об'єкта: 900.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 42 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ластович Ірина
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень